Over ons

Palmen Timmerfabriek is reeds meer dan 200 jaar specialist in timmerwerk, onder andere in het vervaardigen van maatwerk kozijnen en houten mallen voor de prefab betonindustrie.

Na al die jaren zijn we van een eenmanszaak uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek met een tiental medewerkers waar onder hoge kwaliteitseisen machinaal timmerwerk wordt gemaakt. We streven naar duurzame relaties met onze klanten en opdrachtgevers en hechten veel belang aan service.

Maatwerk in kozijnen, deuren en trappen is een van onze specialiteiten. We vervaardigen dit alles voor zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie van o.a. woningen en overheidsgebouwen. Dit gebeurt in opdracht van particulieren of aannemers. Daarnaast hebben we ook een stevige reputatie opgebouwd in het maken van houten mallen voor de prefab betonindustrie, gaande van trappen, balkonplaten tot brugonderdelen en geluidsschermen.

Als stagebedrijf bieden we al jarenlang jonge mensen de kans om ervaring op te doen op de werkvloer. We proberen hen te motiveren en een stukje beroepstrots te laten voelen als ze wat gemaakt hebben. Geregeld stromen deze stagiaires ook door tot voltijds werknemers in ons bedrijf en groeien ze uit tot goede vakmensen.

Na meer dan 200 jaar zijn we nog steeds een naam in hout en zijn we vastbesloten om dit te blijven. “Nomen est omen”… Met onze achternaam zijn we voorbestemd om met houtbewerking bezig te zijn. Bovendien betekent de latijnse naam voor het palmboompje, Buxus Sempervirens, “altijd groen” maar wij vertalen dit liever vrij naar “altijd groei!” De zevende generatie staat klaar om tegemoet te komen aan al uw vragen naar kwalitatief hoogstaand houtvakwerk!

Nol Palmen

Directie Mallen
E-Mail 

Math Palmen

Directie Kozijnen
E-mail

Paul Palmen

Calculatie
E-mail

Onze medewerkers

Leon

 

Hans

 

Huub

 

Gus

 

Patrick

 

Matty

 

Raymond

 

Gert

 

Arne

 

Rens

 

Sfeerimpressie